Wie ben ik?

Mijn naam is Maarten Peetoom. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in mijn herkomst. Mijn opa Hendricus Peetoom was ook al heel druk geweest met het uitpluizen van zijn stamboom. In een pre-internet tijdperk was dat veel werk.

Melinda Peetoom – Lechner heeft ook erg veel werk gedaan. Toen zij, mede door het krijgen van een tweeling, geen tijd meer had om ermee verder te gaan. heb ik het GEDCOM bestand van haar gekregen en ben daarmee verder gegaan.

Toen ik de smaak te pakken kreeg en ook stambomen ging onderzoeken van relaties werd ik steeds enthousiaster. In het najaar van 2017 dacht ik: Waarom maak ik hier niet mijn werk van? Ik vind het leuk om te doen, kan het goed en redelijk snel. En er zijn vele gezinnen / families die het graag zien gebeuren maar er geen kennis van hebben of geen tijd.

Ik ben sinds 1980 werkzaam in de ICT, heb opleidingen gevolgd aan de HEAO in Groningen en Utrecht (Bedrijfskundige Informatica) en een MBA gehaald aan de University of Sheffield.

Linkedin 

Facebook

E-mail

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.